De digitale deur ontgrendeld voor Aqqo verhuursoftware

lees verder

Optimale processen, naadloos geïntegreerd.

Veel gemeenten beschikken over diverse sportfaciliteiten die buiten vaste trainingsuren toegankelijk moeten zijn voor hun inwoners. Deze locaties zijn meestal onbemand en vertrouwen op vrijwilligers voor taken zoals het openen en sluiten van de sporthal. Dit leidt vaak tot een gebrek aan overzicht bij het beheren van deze plekken. Het verhuren ervan vereist veel handelingen. Aqqo streeft ernaar dit proces te stroomlijnen door verschillende handelingen te integreren in hun softwaresysteem. Zo wordt locatiebeheer toegankelijk en eenvoudig voor iedereen. In eerste instantie deden ze dit met diverse merken, om verschillende klanten op maat te bedienen. Maar ze wilden graag een andere aanpak.

De video wordt getoond op de live site

Aqqo gelooft dat verhuurprocessen slimmer en completer op elkaar aan moeten sluiten.

Welkom bij Aqqo, het softwarebedrijf dat accommodatieverhuur ondersteunt en faciliteert. Ze streven ernaar processen te optimaliseren en perfect op elkaar te laten aansluiten. Hun software is ontwikkeld vanuit een achtergrond in technologie en accountancy, waarbij ze zich hebben gespecialiseerd door jarenlange focus op doorontwikkeling.

Aqqo is ontstaan uit ontwikkelkracht, met een technisch bekwaam team en een betrouwbaar reserveringssysteem als resultaat. Dit stelt hen in staat om consequent te zijn naar klanten en de interne focus te houden op technische vooruitgang.

Wij hebben de nieuwe merkbelofte geformuleerd:

Unlock effortless venue management.

De video wordt getoond op de live site
De video wordt getoond op de live site

Aqqo opent de digitale deur voor een betere gastvrijheid, meer rendement en een gemakkelijke boekhouding.

Met de nieuwe naam hebben we een nieuwe visuele identiteit ontwikkeld. We willen gelijk duidelijk maken dat het om locatiebeheer gaat. Of dat er nu één of tweehonderd zijn. Daarvoor hebben we de ‘pin point’ als uitgangspunt gebruikt omdat daarmee verschillende locaties op digitale platformen wordt geduid. Vanuit die vorm hebben we een letterbeeld ontworpen. Met de ‘Q’ als de sleutel.

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 053 303 3079.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.