De digitale deur ontgrendeld voor Aqqo verhuursoftware

lees verder

We openen een digitale deur voor een hogere gastvrijheid, meer rendement en een gemakkelijke boekhouding.

Toen Accomodatiehuur in 2019 de Startup pitch van Universiteit Twente won, ging alles heel snel. Initieel hebben ze verschillende merken opgericht om verschillende klanten op maat te kunnen bedienen. Maar dit moest anders. Het was inefficiënt om al die verschillende merken te onderhouden vanuit één visie en één team. Accomondatiehuur heeft ons gevraagd om een eenduidige naam te creëren met een visuele identiteit.

De video wordt getoond op de live site

Vanuit meerdere merken naar één krachtige en internationale naam.

Bij software is het belangrijk dat er niet gekeken wordt naar de technische mogelijkheden, maar dat er ook gesignaleerd wordt wat de impact is op de eindgebruiker. Aqqo combineert betrouwbare vaardigheden met emotionele intelligentie. Hierdoor openen zij digitale deuren voor klanten en maken ze accommodaties duurzaam toegankelijk.

De video wordt getoond op de live site
De video wordt getoond op de live site

Een nieuw ontwerp aansluitend op de strategie.

We willen Aqqo's klanten direct duidelijk maken dat het om locatiebeheer gaat. Of dat er nu één of tweehonderd zijn. We hebben daarvoor de ‘pin point’ als uitgangspunt gebruikt, omdat daarmee de verschillende locaties op de digitale platformen worden geduid. Vanuit die vorm hebben we een letterbeeld ontworpen. Met de ‘Q’ als de sleutel.

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 053 303 3079.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.