Waardepropositie ontwerp

waarde propositie ontwerp & INC

De uitdaging voor elk bedrijf is om er achter te komen wat klanten echt willen. Met waarde propositie ontwerp organiseer je de informatie over wat klanten willen op een eenvoudige manier zodat je jouw aanbod hier op aan kunt laten sluiten. De waarde propositie richt zich enerzijds op de klant: de pijnpunten, taken en voordelen die hij/zij wil behalen. Anderzijds richt het zich op hoe jij als bedrijf hier invulling aangeeft met jullie producten en diensten. Hierdoor maak je snel inzichtelijk waar kansen en mogelijkheden liggen om klanten beter te bedienen. Uiteindelijk is het doel om een zogenaamde fit te vinden: het aanbod sluit dan aan bij wat een klant wil.

Bij waardepropositie ontwerp is tevens het doel om snel te testen met nieuwe ideeën. Hierdoor leer je klanten nog beter kennen en kun je de waarde propositie steeds beter maken.

voor wie is waarde propositie ontwerp?

  • je huidige propositie sluit niet goed aan bij wat klanten willen
  • je wil meer inzicht in wat klanten willen

wat kan INC hierin betekenen?

Onze strategen helpen bij het inzichtelijk maken van het klantprofiel en jullie aanbod en ontwerpt samen met jullie marketing/sales team een verbeterde propositie. Vervolgens begeleiden we bij het testen en valideren van de waarde propositie. Hierbij betrekken we in een vroeg stadium de klant waardoor het risico op falen wordt verlaagd.

merk

Vorm een relevante merkstrategie en bepaal een onderscheidende positie in de markt. 

over deze dienst

beleving

Ontwerp betere ervaringen met service design en maak de merkbelofte waar voor medewerkers en klanten.

over deze dienst

activatie

Zet mensen in beweging en bouw aan nieuwe en bestaande relaties.

over deze dienst

organisatie

Ontwerp een optimale organisatie voor samenwerking en creativiteit.

over deze dienst