Waar we voor staan

lees verder
Medewerkers van INC die een lunch aan het voorbereiden zijn in de keuken

INC staat voor inclusief

INC is in 2010 opgericht vanuit het idee dat we organisaties het beste van binnenuit konden helpen vernieuwen, door als een tijdelijke innovatie, creatieve of design afdeling te fungeren. Daar komt ook onze naam vandaan: INC staat voor Inclusief.

Vandaag de dag zetten wij ons als strategisch ontwerpbureau in om een bijdrage te leveren aan de grote uitdagingen waar onze maatschappij voor staat. Wij zien design thinking als een van de beste werkwijzen om vernieuwing binnen organisaties en merken te versnellen. Dit doen we door projecten uit te voeren, intensieve samenwerkingen aan te gaan en te helpen design thinking als werkwijze te implementeren. Zodat organisaties uiteindelijk zelf de tools in handen krijgen om relevant te blijven. Zo geven wij vorm aan vernieuwing. Zodat nieuwe ideeën voor een betere wereld sneller gerealiseerd worden.

onze aanpak

Inclusief

Inclusiviteit staat voor ons voor de manier waarop we samen werken. Wij werken als team samen met onze klanten en betrekken de mensen voor wie wij het maken. Zo maken we vernieuwing tastbaar, waardoor je mensen mee kan nemen. Echt kan kijken of iets ze raakt. Hoe ze denken. Hoe ze iets ervaren of gebruiken. Wat we ook maken, wij maken het menselijk.

Autonoom

Vernieuwing vraagt om een onafhankelijke blik en de ruimte om autonoom te werken. We werken volgens een duidelijke werkwijze, maar nemen ook de ruimte om dit aan te passen als de situatie daar om vraagt. We werken daarom in zelfstandige (agile)teams zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen en nieuwe omstandigheden.

Vernieuwend

Onze maatschappij staat voor grote uitdagingen. Vernieuwing is noodzakelijk om relevant te blijven. Mensen, merken en organisaties zijn op zoek hoe hier vorm aan te geven. Door te onderzoeken, te experimenteren en samen te werken geven wij vorm aan vernieuwing. Zodat nieuwe ideeën voor een betere wereld sneller gerealiseerd worden.

Ons team van strategen en ontwerpers geven vorm aan vernieuwing

ons team
Dennis

Dennis

ontwerper
Bob

Bob

strategy director
Eelke

Eelke

ontwerper
Maddy

Maddy

creative director / ontwerper
Jasper

Jasper

ontwerper
Jordy

Jordy

service designer
Bjørn

Bjørn

strateeg
Maaike

Maaike

office manager
Sander

Sander

eigenaar / new business
Jasmijn

Jasmijn

strateeg / service designer

Werken bij INC of stage lopen? Stuur een mail naar hallo@inc.nl

No items found.
Nieuws

Het verhaal van INC: nooit af

lees dit artikel
Blog

Hoe ziet het duurzame dieet voor de toekomst eruit?

lees dit artikel
Nieuws

INC Design Talks

lees dit artikel