positionering & INC

INC is dé specialist in Twente op het gebied van positionering. Als het gaat om merkpositionering / brand positioning en positioneringsstrategie  / positioning strategy dan zijn wij de partner die je zoekt. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie helpen bij complexe vraagstukken en zorgen we voor het gewenste resultaat. Hoe wij dat doen? Door inclusief te werken.

wat is positionering?

Positionering is het kiezen van een onderscheidende, relevante en geloofwaardige positie in het hoofd van jullie klant. Met een goede positionering ben je herkenbaar en onderscheid je jezelf van de concurrentie. Als merk wil je herkend worden en betekenisvol zijn voor klanten. De uitdaging voor elk merk is om enerzijds aan te sluiten bij wat een klant wil en anderzijds het onderscheidend vermogen van het merk naar voren te laten komen.

De positionering sluit aan bij de waardepropositie van het merk. Dit is het aanbod dat aansluit bij wat een klant echt wil. De waarde propositie moet passen bij de gekozen positionering, maar kan vaker aangepast worden, gezien wensen en behoeften van klanten continu veranderen. De positionering ligt vaak voor de langere tijd vast.

voor wie is positionering?

  • je huidige positionering sluit niet meer aan bij de identiteit van het merk
  • je wil een nieuwe positie innemen in de markt

wat kan INC betekenen voor jullie positionering?

Onze strategen helpen bij het inzichtelijk maken van het speelveld waarin jullie merk zich bevindt. Het doel is om een ideale positie te creëren tussen je eigen positie, de klant en de concurrentie. Vervolgens brengen we in kaart welke aspecten rondom het merk aangepast dienen te worden om de ideale positie te verkrijgen, denk hierbij aan het aanbod, merknaam en huisstijl.

merk

Vorm een relevante merkstrategie en bepaal een onderscheidende positie in de markt. 

over deze dienst

beleving

Ontwerp betere ervaringen met service design en maak de merkbelofte waar voor medewerkers en klanten.

over deze dienst

activatie

Zet mensen in beweging en bouw aan nieuwe en bestaande relaties.

over deze dienst

organisatie

Ontwerp een optimale organisatie voor samenwerking en creativiteit.

over deze dienst