Een venture builder voor de evolutie van de werkplek

lees verder
Entweder - de evolutie van de werkplek

sectoren

diensten

No items found.

<p class="rich-text-label">kans</p>

evolutie van de werkplek

De workplace evolueert. Werken, wonen en vrijetijdsbesteding zijn niet langer strikt gescheiden van elkaar. In toenemende mate ontstaan er plekken waar deze drie vormen van tijdsbesteding samen komen; de zogenaamde ‘derde plek’. Volgens Entweder komen welvaart en welzijn samen en wordt werken het nieuwe ‘zijn’. Als venture builder wil Entweder een blijvend positieve bijdrage leveren aan de evolutie van de workplace: Waar kantoren niet langer een ‘type-fabriek’ zijn, maar om uitwisseling draaien. Uitwisseling van ideeën, geplande en ongeplande ontmoetingen, werkplekken en een gezonde dosis energie.

Met het bouwen van innovatieve ventures gelooft Entweder een workspace te kunnen ontwikkelen waar werk niet meer als werk wordt ervaren en welvaart in balans komt met welzijn. Een workspace die het werkgeluk van de gebruiker stimuleert en bijdraagt aan een positief bedrijfsresultaat. Terwijl Entweder deze duidelijke visie had, konden de ventures als losse concepten worden ervaren voor de buitenwereld. Entweder mistte een eigen identiteit. De ventures stonden in de spotlight, terwijl het moederbedrijf onzichtbaar was. Er lagen kansen om de venture builder een gezicht te geven en zichtbaar in de markt te positioneren.

INC - Entweder

<p class="rich-text-label">oplossing</p>

proven ventures

Kenmerkend voor de aanpak van Entweder is de evolutie van de workspace en daarmee van de ventures. Als venture builder start, bouwt, financiert en verkoopt Entweder ‘proven ventures’. Deze ventures worden doorontwikkeld en geoptimaliseerd, geëvalueerd en naar een volgende fase gebracht. Start-ups groeien uit tot scale-ups en zijn klaar om het grote publiek te bedienen. Nieuwe businessmodellen zijn gebaseerd op één of meerdere thema’s: prefabricage van de bouw, automatisering van de transactie, ontstaan van de derde plek of de ontwikkeling dat we van product naar service gaan. De ventures kunnen verschillen in hun ontwikkelingsfase maar hebben met elkaar gemeen dat ze als scale-up - proven venture - verkocht worden. De nieuwe eigenaar kan dan gerust opschalen omdat de ‘kinderziekten’ eruit zijn gehaald en de juiste weg is gevonden!

INC - Entweder

<p class="rich-text-label">resultaat</p>

proven workspace innovation

Vanuit de kenmerkende eigenschappen van Entweder van continue ontwikkeling, evolutie van de workspace en de beweging die het bedrijf teweeg brengt, is een visuele identiteit ontwikkeld; van logo tot website. Deze identiteit draagt de visie van het bedrijf uit en laat het gezicht zien achter de ventures die workspaces creëren waar werk niet meer als werk wordt ervaren. De propositie ‘proven workspace innovation’ maakt duidelijk dat de klanten van Entweder de ventures eenvoudig kunnen opschalen en verder positief kunnen bijdragen aan de evolutie van de workspace.

Kortom: Entweder is een venture builder voor de ultieme workspace-experience. Als venture builder levert Entweder met opeenvolgende ventures een blijvend positieve bijdrage aan de evolutie van de workspace en brengt ze welvaart in balans met welzijn. Met de nieuwe identiteit en propositie heeft deze visie een gezicht gekregen.

INC - Entweder

sectoren

diensten

No items found.

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 053 303 3079.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

uitgelichte cases

alle cases
Aqqo

De digitale deur ontgrendeld voor Aqqo verhuursoftware

bekijk deze case
Dijkhuis

Van traditioneel bouwbedrijf naar bouwbiologische aannemer

bekijk deze case
Dokter Koel

Een nieuw merk voor de leukste webshop in bedrijfskoelingen

bekijk deze case

Lees meer

No items found.
No items found.