Een nieuw platform om mensen te helpen zelf hun huis te verkopen

lees verder
INC - Kaboodle

sectoren

diensten

No items found.

kans

Verkopers zijn heel goed in staat om zelf hun thuis te kopen of verkopen, zonder tussenkomst van makelaars.

oplossing

We hebben een platformconcept ontworpen dat de huizenjacht voor kopers en verkopers persoonlijker, transparanter én goedkoper maakt.

resultaat

Inmiddels staan er meer dan 100 huizen te koop op Kaboodle.

diensten

Conceptontwikkeling, visuele identiteit

<div class="rich-text-divider"></div>

<p class="rich-text-label">uitdaging</p>

je thuis verkopen hoeft niets te kosten

Kaboodle is een idee van Henriëtte van Santen (zie bovenstaande foto). Een ervaren makelaar die steeds vaker zag dat kopers en verkopers heel goed in staat zijn om zelf, op hun eigen creatieve en persoonlijke manier, hun thuis te kopen of te verkopen. Dit principe staat aan de basis voor het idee om een nieuw platform te starten: Kaboodle. Bij Kaboodle hebben kopers en verkopers het heft weer in eigen hand. INC heeft geholpen de vernieuwende visie van Kaboodle te ontwerpen en de rol van het platform te definiëren. Daarnaast hebben we de visuele identiteit van Kaboodle ontworpen. De technische ontwikkeling en realisatie van het platform is uitgevoerd door With a Twist en Bert.

"Uit gesprekken met veel kopers en verkopers wordt mij duidelijk dat ze echt het heft in eigen hand willen nemen en op geen enkele manier gebonden willen zijn aan een partij die hen iets oplegt: het idee voor Kaboodle was geboren." Henriëtte van Santen

INC - Kaboodle

<p class="rich-text-label">oplossing</p>

kopers en verkopers bij elkaar brengen

Kaboodle wil kopers en verkopers bij elkaar brengen, zonder tussenkomst van makelaars. Zo wil Kaboodle de huizenjacht voor kopers en verkopers persoonlijker, transparanter én goedkoper maken.

Kaboodle biedt verkopers een uniek platform waarop je op een eigen en persoonlijke manier je huis kunt presenteren. Gewoon zelf, zonder makelaar, gratis of voor een laag vast bedrag per maand. Want wie kan er meer én beter vertellen over je huis dan jij zelf? Zo hoopt Kaboodle kopers een beter beeld te geven van je mogelijke nieuwe thuis, buurt en omgeving.

Als een koper nieuwsgierig of een vraag aan de verkoper heeft, dan kun je direct contact nemen met hem of haar, zonder tussenkomst van een makelaar. Ook een bezichtiging plan je eenvoudig in met de verkoper zelf. Bij Kaboodle hebben kopers en verkopers het heft weer in eigen hand!

INC - Kaboodle

<p class="rich-text-label">visuele identiteit</p>

woningtransacties vanuit het hart

Als we anderen toelaten tot de meest waardevolle ruimtes in ons leven, dan stellen we ons open: we geven ruimte om te delen. De rol van Kaboodle is om tijdens dit proces een gids te zijn naar een gedeelde overeenkomst. Het Kaboodle beeldmerk verbeeldt deze rol met de kleur van woningtransacties vanuit het hart.

INC - Kaboodle

Henriëtte van Santen - oprichter Kaboodle

"Het idee voor Kaboodle is ontstaan doordat ik als makelaar merk dat de wensen van kopers en verkopers veranderen; ze willen invloed hebben op de manier waarop hun huis wordt verkocht en ze willen zichzelf meer herkennen in de woningpresentatie. Kopers en verkopers stellen zich steeds kritischer op over de rol van de makelaar. Het vernieuwende idee om een online platform neer te zetten waarop mensen zelf aan de slag kunnen gaan en hulp kunnen inroepen als zij dat nodig vinden, heb ik samen met INC vorm gegeven. Het is een merk geworden waar wij voor willen staan en dat ook waarde heeft voor de mensen die er gebruik van gaan maken. De samenwerking met INC was voor mij een fantastische en intensieve ervaring die uiteindelijk een prachtige en complete beleving heeft opgeleverd."

INC - Kaboodle

sectoren

diensten

No items found.

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 053 303 3079.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

uitgelichte cases

alle cases
Aqqo

De digitale deur ontgrendeld voor Aqqo verhuursoftware

bekijk deze case
Dijkhuis

Van traditioneel bouwbedrijf naar bouwbiologische aannemer

bekijk deze case
Dokter Koel

Een nieuw merk voor de leukste webshop in bedrijfskoelingen

bekijk deze case

Lees meer

No items found.
No items found.