Een merkidentiteit voor een conferentie over duurzame mobiliteit en energie

lees verder
INC - Powering Mobility

sectoren

diensten

No items found.

kans

De manier waarop wij handelen en denken omtrent mobiliteit en energie zal moeten veranderen om een duurzame toekomst te kunnen waarborgen.

oplossing

We hebben een beweging ontworpen genaamd: Powering Mobility. Een initiatief waarbij toonaangevende partijen een voedingsbodem creëren voor nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden op gebied van energie en mobiliteit.

resultaat

Powering Mobility is 28 september 2017 gestart als congres dat deel uit maakt het van programma “E-mobiliteit van Amsterdam naar Berlijn” waarbij Duitse (kennis)-partners uit het bedrijfsleven en overheid bij elkaar werden gebracht.

diensten

Conceptontwikkeling, visuele identiteit, (merk)activatie

<div class="rich-text-divider"></div>

<p class="rich-text-label">kans</p>

vorm geven aan de transitie naar duurzame mobiliteit en energie

De manier waarop wij handelen en denken omtrent mobiliteit en energie zal moeten veranderen om een duurzame toekomst te kunnen waarborgen. De kloof tussen het huidige aanbod en toekomstige vraag daagt uit tot nieuwe manieren van denken. Deze verandering kan alleen teweeg gebracht worden door krachten te bundelen, nieuwe oplossingen te bedenken en bestaande initiatieven te stimuleren.

INC - Powering Mobility

<p class="rich-text-label">oplossing</p>

een voedingsbodem voor nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden

Wij geven vorm aan deze transitie door de ontwikkeling van Powering Mobility. Een initiatief vanuit Emodz waarbij toonaangevende partijen een voedingsbodem creëren voor nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden. De kick-off vond plaats tijdens het Powering Mobility congres "energy en mobility 2050". Binnen dit evenement staat beweging en participatie centraal. Bezoekers kunnen een actieve bijdrage leveren tijdens de presentaties welke worden afgewisseld door een EV-experience en de mogelijkheid tot netwerken.

<p class="rich-text-label">resultaat</p>

Powering Mobility congres

Het congres maakt deel uit het van programma “E-mobiliteit van Amsterdam naar Berlijn” waarbij Duitse (kennis)-partners uit het bedrijfsleven en overheid op zoek zijn naar ‘slimme’ samenwerkingsverbanden. Aan de hand van verschillende presentaties worden de partners op de hoogte gesteld van huidige ontwikkelingen en hetgeen we binnen nu en 30 jaar zullen tegenkomen. Verschillende deskundigen geven inzicht in onder andere Plugin Hybrids, de auto als mobiele batterij, parkeergarage als smart grid en publieke en private samenwerkingsverbanden om oplossingen te stimuleren. De aanwezige EV-experience biedt een podium voor zowel bestaande initiatieven als startups, waarbij kennisuitwisseling centraal staat. Tijdens het evenement bieden wij ondersteuning met betrekking tot de doorvertaling van het concept, de visuele identiteit, fotografie en visual notes. Powering Mobility zal jaarlijks diverse activiteiten organiseren die wisselend in zowel Nederland als Duitsland plaatsvinden.

sectoren

diensten

No items found.

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 053 303 3079.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

uitgelichte cases

alle cases
Aqqo

De digitale deur ontgrendeld voor Aqqo verhuursoftware

bekijk deze case
Dijkhuis

Van traditioneel bouwbedrijf naar bouwbiologische aannemer

bekijk deze case
Dokter Koel

Een nieuw merk voor de leukste webshop in bedrijfskoelingen

bekijk deze case

Lees meer

No items found.
No items found.