Reclamebureau Enschede | INC

lees verder
Medewerkers van ontwerpbureau INC in Enschede aan het werkEnschede

Ben je op zoek naar een strategisch reclamebureau in Enschede en sta jij voor één van de volgende uitdagingen?

• Hoe brengen we ons merk onder de aandacht bij de juiste doelgroepen?
• We hebben een nieuw product, dienst of idee die we in de markt willen neerzetten. Maar hoe?
• Hoe gaan we nog klantgerichter te werk?
• Wij gaan fuseren, hoe creëren we een gezamenlijk verhaal en een herkenbaar merk?

Strategisch Ontwerpbureau INC helpt jou graag verder.
Met branding en service design helpen wij organisaties al meer dan 10 jaar deze doelen te bereiken.

LOGO SW – Vastgoed verbetering
LOGO Avia
LOGO Bakkerij Fuite
LOGO University Of Twente
LOGO Baan Twente
LOGO Asito
No items found.

"We hebben geen standaard traject doorlopen, maar gezocht naar een manier van werken die past bij onze organisatie. Een van de belangrijkste resultaten is dat we een manier van werken hebben ontwikkeld die we bij Asito kunnen blijven toepassen. De samenwerking met INC voelt als werken met collega's. We zijn super trots op het resultaat en de vooruitgang die Asito heeft geboekt."

Arjan, Asito

Wat we doen

Een onderscheidende merkstrategie zorgt voor een betere klantervaring wanneer deze in lijn is met het beleid en waar gemaakt kan worden door de medewerkers. Voor ieder merk en organisatie zijn dit grote uitdagingen. Onze strategen en ontwerpers vormen samen met jullie organisatie een team om hiermee aan de slag te gaan.

We creëren een onderscheidende positie in de markt, ontwerpen betere ervaringen met service design en maken de merkbelofte waar voor medewerkers en klanten. Van het ontwikkelen van nieuwe positionering, een compleet nieuwe merkstrategie, het ontwerpen van een visuele identiteit, logo en het aanpassen van een huisstijl, samen geven we vorm aan vernieuwing.

INC is jouw reclamebureau uit Enschede die met je meedenkt en met je samenwerkt. Met jouw ideeën en onze kennis komen we samen tot succes.

waarmee we helpen

Merkidentiteit

Vertaal de koers van de organisatie naar een begrijpbaar verhaal en een unieke merkbelofte.

over deze dienst
Waardepropositie

Ontwerp nieuwe proposities die aansluiten bij wat klanten willen.

over deze dienst
Positionering

Bepaal een onderscheidende, relevante en geloofwaardige positie in de markt.

over deze dienst
Merkstrategie

Bepaal de koers en merkarchitectuur om een juiste plek in de markt te veroveren.

over deze dienst
Visuele identiteit

Zorg voor visuele herkenbaarheid, consistentie en associatie met de waarden die jullie willen uitstralen.

over deze dienst

Vragen die we krijgen

Wat is het verschil tussen een reclamebureau en een strategisch ontwerpbureau?

INC is ooit gestart als een reclamebureau, Grundel Reclame. In 2010 besloten we het roer om te gooien, omdat traditionele reclame niet meer voldeed. We zagen dat bedrijven teveel loze beloften maakten, die niet waargemaakt konden worden. Wij willen het anders aanpakken: beloftes nakomen en een consistente merkidentiteit creëren voor organisatie, medewerkers en klanten.

Hoe gaat het proces in zijn werk en wat is de tijdsduur?

Voor elk project bespreken we vooraf de aanpak en tijdsduur. We werken altijd samen met een werkgroep van de klant, waarvan we de samenstelling vooraf samen bepalen. Samen met dit team pakken we het vraagstuk aan. Een branding traject duurt doorgaans 3 maanden, maar vaak ontstaat er behoefte aan langere ondersteuning, zoals het eerste jaar na de lancering of als externe ontwerpafdeling op de lange termijn.

Wat zijn jullie ervaringen met vergelijkbare projecten of klanten?

We werken voor verschillende type organisatie, van MKB'er tot corporate, van mobiliteit tot schoonmaak. We horen graag jouw specifieke uitdaging, er is altijd wel een project te vinden die raakvlakken heeft, we delen deze graag met je.

Hoe werkt jullie team van strategen en ontwerpers samen?

Ons team bestaat uit strategen en ontwerpers die samenwerken in de projecten. Strategen hebben een achtergrond in o.a. bedrijfskunde, commerciële economie en branding. Ontwerpers werden steeds vaker betrokken bij strategische vraagstukken vanwege de onvoorspelbare veranderingen in concurrentie, klantbehoeften en technologie. Ontwerpers zijn gewend aan onzekerheid en weten dit om te zetten in creatieve en innovatieve oplossingen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat het project aansluit bij onze bedrijfsdoelen?

We vernieuwen altijd vanuit de kern. Dit betekent dat we goed kijken naar wat er al is, en welke visie of doelen daaraan ten grondslag liggen. We vormen in het proces altijd een werkgroep van collega's binnen jouw organisatie. Samen bepalen we welke collega's in deze werkgroep vertegenwoordigd zijn. Zo weten we zeker dat het proces en de uitkomst van het project aansluit bij de bedrijfdoelen, en deze zelfs kan gaan versterken.

Bedankt voor je bericht!

Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

waar we voor staan

INC is in 2010 opgericht vanuit het idee dat we organisaties het beste van binnenuit konden helpen vernieuwen, door als een tijdelijke innovatie, creatieve of design afdeling te fungeren. Daar komt ook onze naam vandaan: INC staat voor Inclusief.

onze cultuur
Collega's INC in de keuken
Medewerkers van INC tijdens een brainstorm sessie